Sluiten
Zoek
Filters

Veilig shoppen, veilig betalen

Wij willen winkelen en bestellen op Time to Watch zo makkelijk en veilig mogelijk maken. Een belangrijk onderdeel daarbij is betaalmethodes die voor jou vertrouwd zijn en vooral heel veilig. Om betalen op een voor jou bekende en comfortabele manier te bieden, hebben we de keuze uit onderstaande manieren van betalen tijdens het bestellen.

iDeal

iDeal
Verreweg de populairste en één van de meest veilige betaalmethodes in Nederland. iDeal wordt ondersteund door de belangrijkste Nederlandse banken. De betaling wordt direct aan onze webshop teruggekoppeld en daarmee heb je je bestelling sneller in huis dan bij bijvoorbeeld Vooruitbetaling per Bank.
Meer informatie over iDeal lees je hier.

Bancontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash
Een populaire manier van betalen in België en één van de meest veilige. De betaling wordt direct aan onze webshop teruggekoppeld en daarmee heb je je bestelling sneller in huis dan bij bijvoorbeeld Vooruitbetaling per Bank.

Hyves Afrekenen

PayPal
Een internationaal geaccepteerde en veilige manier van betalen is PayPal. Je kunt bij PayPal betalen met je PayPal tegoed maar ook met Credit card. Je hebt geen PayPal account nodig om via PayPal met Credit card te kunnen betalen. De betaling wordt direct aan onze webshop teruggekoppeld en daarmee heb je je bestelling sneller in huis dan bij bijvoorbeeld Vooruitbetaling per Bank.
Meer informatie over PayPal lees je hier.

Credit card (Visa en Mastercard)
Betalen via de populaire Visa of Mastercard is mogelijk via PayPal. Zie de informatie bij PayPal.

 

Vooruitbetaling per Bank
Als je niet bankiert bij een bank die bovenstaande methodes ondersteunt, maak dan het totaalbedrag van je bestelling over op onze bankrekening onder vermelding van het bestelnummer. Hieronder tref je de gegevens van onze bankrelatie aan. Deze gegevens vindt je ook in de email die je ontvangt direct na je bestelling.

Naam: Time to Watch
Plaats: Eindhoven
IBAN: NL96INGB0004355532
BIC/SWIFT: INGBNL2A

Vermeld altijd het bestelnummer.

Je bestelling zal worden verzonden nadat de betaling door ons is ontvangen.

Attentie: als je eerder via bijvoorbeeld iDeal hebt betaald, gebruik dan niet het rekeningnummer van de tegenrekening van die transactie. Deze rekening is van onze tussenpersoon en niet van Time to Watch.


Horlogeparty bestelling betalen

Als je tijdens een Horlogeparty een bestelling hebt geplaatst, wacht dan op de bevestiging per email. In die bevestiging staat het bestelnummer én het totaalbedrag. Als je de bevestiging hebt ontvangen, maak dan via een overschrijving per bank het totaalbedrag over naar onderstaande bankrekening. Deze gegevens vindt je ook in de email die je ontvangt direct na je bestelling.

Naam: Time to Watch
Plaats: Eindhoven
IBAN: NL96INGB0004355532
BIC/SWIFT: INGBNL2A

Vermeld altijd het bestelnummer.

Als er geen andere afspraken zijn gemaakt over de verzending van je bestelling, dan zullen alle bestellingen in één keer worden verzonden aan de gastvrouw. De bestellingen zullen worden verzonden als alle betalingen binnen zijn. Aan alle deelneemsters wordt daarom verzocht om de betalingen binnen 3 dagen na ontvangst van de bevesting per email te verzorgen. Daarmee voorkom je dat andere deelneemsters moeten wachten op hun bestellling.

Attentie: als je eerder via bijvoorbeeld iDeal hebt betaald, gebruik dan niet het rekeningnummer van de tegenrekening van die transactie. Deze rekening is van onze tussenpersoon en niet van Time to Watch.